Oženjeni 61-godišnjak zaljubljen u plastičnu lutku: “Nije sa mnom zbog novca i neće me izdati”

Senji Nakajima (61) iz Japana tvrdi da je u savršenoj vezi sa – silikonskom lutkom. Svoju djevojku-lutku Saori često vodi u kupovinu i kupuje joj skupu odjeću, unatoč činjenici da ima i pravu ženu i dvoje djece.

Lutku je kupio kako bi mu na poslovnom putu “pravila društvo” jer je često radio daleko od vlastite žene.

Senji živi sa svojom lutkom u apartmanu u Tokyu, a priznaje da ima i intimne odnose s njom. Sretan je, kaže, jer mu djevojka nije sponzoruša.

Smatra da su u ozbiljnoj vezi i da je ona puno više od obične plastične lutke.

– Ona nije poput ostalih žena. Nije sa mnom zbog mog novca i nikad me neće izdati – kaže Senji, piše Daily Mail.

Dodaje i kako obožavaju romantične šetnje i večere. O lutki priča kao o živom biću, a insistira da se tako i ljudi ophode prema njoj. Kada je izvodi vani, vozi je u invalidskim kolicima, a svakodnevno je i kupa.

Kaže da Saori obožava pjenušave kupke. Senji pazi na njen izgled pa nekoliko sati sedmično provodi i u uljepšavanju svoje lutke. Češlja je, šminka i pravi joj frizure…

Ovaj bizarni trend kupovanja silikonskih lutki porastao je u Japanu posljednjih nekoliko godina. Jedna ovakva lutka poput Saori košta otprilike 4.000 funti. Iako ih prodaju kao “seksualne lutke”, na ulicama japanskih gradova sve je češći prizor muškaraca koji vode svoje lutke u kino ili “šetnju” parkom.

(Faktor.ba)

Related posts