OVAJ VIDEO 17 GODINA BIO JE NAJBOLJE ČUVANA DRŽAVNA TAJNA: Otkriveni jezivi detalji UBISTVA Arkana! (VIDEO)

Prošlo je 17 godina, a ubistvo Željka Ražnatovića Arkana i dalje jednako intrigira javnost. Ko je pravi nalogodavac likvidacije – još uvijek se ne zna. Tog 15. januara 2000. godine ispred “Interkontinentala”, današnje Crown Plaze”, oko 17 sati stala su dva automobila. Iz opela Kalibre izišli su Dragan Nikolić Gagi i Milan Đuričić Miki, koji su odranije bili poznati policiji.

Iz drugog vozila, golfa, izašao je Zoran Nikolić Pegla, kao i pripadnik Druge čete Prvog bataljona policijske brigade SUP-a Beograd, Dobroslav Gavrić.

Pegla je ostao na parkingu, dok su ova trojica ušli u hol spremajući se da počine trostruko ubistvo. U holu hotela bila je neviđena gužva. Arkan je sjedio u separeu nedaleko od recepcije. U hotel je došao sa suprugom Svetlanom Cecom Ražnatović, njenom sestrom Lidijom Veličković i tjelohraniteljem Zvonkom Mateovićem.

Dok su sestre u pratnji Mateovića obilazile butike, Arkan je sa društvom sjedio u holu. Nekoliko minuta poslije 17 sati, prišli su im Gagi i Miki.

Rukovali su se sa Arkanom, izljubili sa Mandom i krenuli ka stepeništu koje je vodilo ka hotelskim salama za banket. Gavrić je sjeo u drugi separe, nekoliko metara iza leđa Arkanu.

Minut kasnije, Gavrić je ustao od stola. Ispod kaputa je izvadio pištolj “CZ 99″. Tri metka ispalio je Arkanu u potiljak. Na pod hola u “Interkontinentalu” padale su čaure, čaše, šolje i flaše, a gosti su zalegli na pod sklanjajući se od rafalne paljbe. Policija je na lice mjesta došla brzo, ali ne i hitna pomoć.

Ceca i Lidija su, plačući i moleći za pomoć, vukle Arkana do izlaza hotela. Ceca je zatim pokušala da nagovori jednog policajca da službenim vozilom odveze Arkana do bolnice. Odbio ju je jer nije imao dopuštenje od pretpostavljenog. Konačno, Arkan je BMW-om prebačen u Uregentni centar. Tamo je i zvanično proglašen mrtvim.

Najnoviji snimak ubistva Arkana objavljen je prošle godine, 16 godina od ubistva Ražnatovića.

Iako je već godinu dana ovaj snimak dostupan javnosti, nevjerovatno je da nikad nije podigao ogromnu prašinu, samim tim, čini se da je, iako razotkriven, snimak doživeo još jednu godinu u tajnosti.

Related posts