Otvorene prijave za posao iz snova: Putujte svijetom besplatno, plaća je 5000 KM

World Life Experience, organizacija sa sjedištem u Lisabonu, traži 11 ljudi koji će cijelu 2019. godinu provesti putujući po svijetu. Tom prilikom otkrivat će, upoznavati i raditi s mnogim lokalnim ljudima i organizacijama. Svi troškovi su pokriveni, za putovanje ćete biti i plaćeni, a jedino što trebate jest slobodno vrijeme i ispunjavanje prijave do 20. jula ove godine.

Ova ideja nije nova, jer je već ove godine prvo „izdanje“ ovog čudesnog putovanja započelo u januaru. Jedanaest sretnika upravo putuju, a na svom putovanju preći će tri kontinenta i mnogobrojne države. Put koji počinje dogodine, isti broj sretnika odvest će na pet kontinenata, u svakom gradu kojeg posjete provest će dvije sedmice, od čega će dio otpasti na rad, dio na učenje, a dio na zabavu. Za sve to sretnike čeka i lijepa plaća od 2500 eura.

Uvjet za prijavu je da putnici nisu mlađi od 21, a stariji od 39 godina. Također, moraju biti odgovorni, tolerantni, komunikativni, proaktivni i fleksibilni i uza sve to, spremni na grupni rad. Svi odabrani bit će različitih nacionalnosti i svoja iskustva s putovanja dijelit će putem društvenih mreža. Engleskim se moraju služiti na visokom nivou, a na putovanju će biti od sredine januara pa do kraja novembra.

Related posts