OSUJEĆEN DODIKOV PLAN: Izvorni SDS ne može na izbore

Centralna izborna komisija BiH nije ovjerila Izvorni SDS da izađe na izbore lokalne u oktobru ove godine, jer nisu upisani u sudski registar kao politička stranka. Odluku Centralne izborne komisije potvrdio je i Apelacioni sud BiH.

Prevara zvana izvorna “Srpska demokratska stranka 90” neće izaći na lokalne izbore kako su to priželjkivali iz vladajuće oligarije i režimskih medija, koji su izvornu SDS predstavljali kao pravu Srpsku demokratsku stranku.

Centralna izborna komisija BiH nije ovjerila Izorni SDS da izađe na izbore lokalne u oktobru ove godine, jer nisu upisani u sudski registar kao politička stranka. Odluku Centralne izborne komisije potvrdio je i Apelacioni sud BiH.

Ovim je spriječena prevara izrežirana u “kuhinji SNSD” s ciljem da nanesu štetu Srpskoj demokratskoj stranci na predstojećim lokalnim izborima.

Patuljasta stranka, Izvorni SDS, bila je uz vladajuće u Republici Srpskoj, a imala je i medijsku podršku režimskih medija, koji su je predstavljali kao SDS pravi.

Izvorni SDS je nastao od grupe bivših članova SDS,Slavko Dunjić, Vitomir Popović, Tihomir Mihajlović… koji su z rad svojih poslova promijenili stranački dres i pokušali na prevaru da od nekadašnje stranke uzmu i ime i simbole.

Zbog svega što su uradili mogu još i krivično da odgovaraju.

BN TV

Related posts