Okončana drama u Trebinju: Otac uhapšen, djeca na sigurnom

Trebinjska policija uhapsila je 31-godišnjeg Miroslava Milišića iz Trebinja, koji je od jutros prijetio da će sebe i svoje dvoje djece raznijeti bombom, ukoliko mu se bivša supruga ne vrati.

Cijela drama je sretno okončana i djeca, koja su kako nezvanično saznajemo stara devet i 11 godina, prošla su bez povreda i nalaze se na sigurnom.

Milišić je naprije bio u kući sa djecom i prijetio da će ih sve zajedno raznijeti bombom, što je njegov punac jutros oko osam sati prijavio Policijskoj upravi Trebinje.

Policija je odmah izašla na mejsto događaja i formiran je pregovarački tim.

Milišić je sve vrijeme zahtijevao da mu se vrati supruga, koja ga je navodno prije nekoliko dana napustila sa petomjesečnom bebom. On je, naposlijetku, izašao iz kuće, te sve vrijeme držao djecu uz sebe, kao i bombu iz koje je navodno naizmjenično vadio i vraćao osigurač.

Kako saznajemo, njegova supruga je sve vrijeme bila u blizini, ali joj policija nije dozvoljavala da mu se približi, strahujući da bi, ukoliko je ugleda, mogao sve raznijeti bombom.

– Na svu sreću, sve se dobro završilo. Njemu niko nije prilazio, osim naša tri čovjekla koja su bila u pregovaračkom timu – potvrđeno nam je iz policije u Trebinju.

Related posts