Obiteljska tragedija u Bosni: Majka poginula, a njezin sin i suprug ozlijeđeni

Svjetlana Bojić (31) iz Kotor Varoša preminula je jutros od posljedica teških ozljeda koje je zadobila u sinoćnjoj prometnoj nesreći u kotorvaroškom mjestu Vrbanjci.

– Svjetlana je u bolnicu dovezena u komi i s višestrukim ozljedama. Operirana je, ali se njezino stanje pogoršalo i preminula je rano ujutro- kažu iz banjolučkog Kliničkog centra RS. U ovoj tragičnoj obiteljskoj nesreći teško je ozlijeđen i njezin suprug Dejan Bojić (26), a lakše trogodišnji sin L.B. Nesreća se dogodila kada su se sudarili golf, koji je vozio Dejan, i caddy poduzeća “Tri best”, kojim je upravljao Drago Janković (36) iz Banje Luke.

Kako spominju svjedoci, dva vozila su se u jednom zavoju izravno silovito sudarila.
– Pretpostavlja se da se jedno vozilo zanijelo na izlazu iz zavoja i prešlo u drugu prometnu traku. Golf je išao iz pravca Banje Luke prema Kotror Varošu, a caddy mu je dolazio u susret. Tako se barem spominje – kazao je jedan mještanin Vrbanaca.

Šokirani poznanici nesretne tročlane obitelji Bojić navode da su Svjetlana i Dejan već nekoliko godina u braku te da žive u kotovaroškom selu Maslovari.

– Oboje su radnici Tvornice obuće “Sportek” u Kotor Varošu, gdje su se i upoznali. Svjetlana je radila kao prevoditelj talijanskog jezika. Riječ je o iznimno dobrom mladom bračnom paru i još ne možemo vjerovati što ih je snašlo- dodaju poznanici. – piše vecernji.

Related posts