NK Jedinstvo: Potpisana 2 nova sponzorska ugovora

Jučer su se u prostorijama nogometnog kluba Jedinstvo Bihać potpisala 2 nova sponzorska ugovora, jedan sa firmom „Taylor Poslovna Rješenja“ koji su se obvezali donirati nogometnom klubu Jedinstvo opremu za treniranje u vrijednosti 10.000KM.

Drugi sponzorski ugovor je potpisan sa „Udruženjem Ventilator“ iz Bihaća koji su se obvezali pomoći NK Jedinstvo u kreiranju nove web stranice, te izradi prepoznatljivog brenda kluba te svih ostalih grafičkih i dizajnerskih rješenja.

Također dugogodišnji igrač Jedinstva i veliki prijatelj kluba Kizo Arslanović je pokrenuo hvale vrijednu akciju prikupljanja novčane pomoći NK Jedinstvu u Americi, te na taj način pomaže klubu u izetno teškim trenutcima.

Pokrenuta je i akcija „ kafići za NKJ „ u gdje je glavni koordinator akcije Junuzović Bećo, a cilj akcije je prikupljanje pomoći nogometnom klubu Jedinstvo Bihać.

– Ovom prilikom kompletna Uprava nogometnog kluba Jedinstva se želi zahvaliti svim dosadašnjim članovima kluba, te svim ljudima koji pomažu klubu u ovoj teškoj situaciji, kazali su za ABC.ba iz Uprave NK Jedinstvo iz Bihaća.

abc

Related posts