NEVJEROVATNA SLIČNOST: Dvojnica Kim Karadshian osvaja društvene mreže

U moru dvojnica Kim Kardashian posebno se izdvaja Jelena Perić (24) koja toliko liči na slavnu starletu da je zbunila i američke blogere. Lijepa Jelena na Instagramu je sagradila pravo malo carstvo zahvaljujući sličnosti i trikovima za šminkanje.

Jelena je profesionalni šminker iz Zagreba. Iako je Instagram profil otvorila prije manje od godinu dana, već ima više od 600.000 pratilaca, što je velika brojka čak i za američke blogere.

Za sve može da se zahvali činjenici da prirodno liči na Kim, ali i fenomenalnim šminkerskim vještinama.

– Često me porede sa Kim. To je veliki kompliment i drago mi je zbog toga, iako ponekad zna da postane zaista dosadno – kaže Jelena za hrvatske medije.

Ona je jako ponosna što je njen Instagram profil tako popularan, ali ističe da nije u pitanju puka slučajnost, već se iza svega krije ozbiljan rad i trud.

– Da je tako, onda bismo svi imali milione pratilaca! – ističe ona.

Međutim, pored truda i rada, koji se uglavnom bazira na vođenje računa o izgledu, unapređivanje makeup vještina i pravljenje dobrih fotki, Jelena ističe da je imala i dosta sreće jer ju je na Instagramu spomenula slavna američka blogerka Lili Galiči, koja ima 2,2 miliona pratilaca.

Jelena ističe da je singl i da se trenutno fokusira samo na posao, a kod muškaraca voli veliki nos i tamnu bradu.

Dakle, momci – samo naprijed!

Related posts