Nesad Djedović koji je ubio dvoje djece preminuo u UKC-u Tuzla

Četrdesetjednogodišnji Nesad Djedović iz lipničkog saseoka Krdžalići koji je u srijedu oko 19 sati u vlastitom automobilu usmrtio dvoje maloljetne djece preminuo je sinoć u Univerzitetsko-kliničkom centru (UKC) u Tuzli. Ovu informaciju za Klix.ba potvrdila je glasnogovornica tuzlanskog UKC-a Ersija Aščerić-Mujedinović.

Djedović je zbog teške povrede glave bio smješten u Jedinici intenzivnog liječenja na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju UKC-a Tuzla, gdje je sinoć u 23:35 sati podlegao povredama.

Podsjetimo, u prigradskom naselju Donja Obodnica koje je od Tuzle udaljeno 15-ak kilometara, 41-godišnji Nesad Djedović ubio je svog sedmogodišnjeg sina A.D. i 11-godišnju kćerku M.D., a potom i sebi pucao u glavu.

Tragedija se dogodila oko 19 sati na regionalnom putu Lipnica – Obodnica, a otac je ubistvo, nakon kojeg je sebi pucao u glavu izvršio u vlastitom automobilu Passat. Nakon prijave da se desila pucnjava policajci su na mjestu tragedije zatekli stravičan prizor.

Djevojčica je preminula odmah, a dječak na putu do tuzlanskog UKC-a. Uviđaj su obavili dežurni kantonalni tužilac i pripadnici Sektora kriminalističke policije MUP-a TK.

klix.ba

Related posts