Nakon fotografija na kojima je najzgodniji kriminalac na svijetu Jeremy Meeks u zagrljaju Chloe Green, kćerke britanskog milijardera i vlasnika brenda Topshop, njegova supruga Mellisa zatražila je razvod uz poruku da je to što joj je uradio neoprostivo.
Melissa je u ekskluzivnom intervjuu za Daily Mail rekla kako je njihov brak završen.

“Kada je došao ponavljao je kako mu je žao jer to nismo zaslužili. Razgovarali smo o razvodu i rekla sam mu da naš brak ne može biti spašen. Složili smo se da je to jedino rješenje”, rekla je Melissa.

Podsjećamo, Jeremy Meeks je ranije ovog mjeseca na luksuznoj jahti na Mediteranu uhvaćen u zagrljaju kćerke britanskog milijardera. Nakon što je iz medija saznala za ovu aferu, njegova supruga, koja mu je bila podrška dok je bio u zatvoru, rekla je da je još uvijek u braku s Jeremyjem i da je to njen jedini komentar.

“Bila sam u šoku. Osjećala sam mučninu. Kao da je bomba pala i srušila cijeli moj svijet. Nikada nisam čula za Chloe Green, a mislila sam da Jeremy radi”, rekla je Melissa.

Iako za sve krivi Jeremyija, Melissa kaže da ne može shvatiti ni opravdati Chloe, jer je znala da je oženjen.

“Naravno da sam ljuta i na nju i na njega. Za mene je to neoprostivo. Srce mi je slomljeno, a svijet mi je srušen. Šta da kažem našoj djeci? Je li neko od njih razmišljao o tome kako će to utjecati na djecu? Oni su nevine žrtve svega ovoga”, rekla je Melissa.

Jeremy i Melissa u braku su osam godina i imaju sedmogodišnjeg sina, a Melissa iz prethodne veze ima 11-godišnjeg sina i 16-godišnju kćerku.

Podsjećamo, Jeremy Meeks je titulu najzgodnijeg kriminalca dobio nakon što je njegova fotografija objavljena na Facebook stranici policijske stanice u Stocktonu u Californiji. U zatvoru je bio od 2014. godine zbog ilegalnog posjedovanja oružja i učešća u oružanim pljačkama, a dobar izgled mu je donio i ugovor s agentom koji mu je omogućio da se bavi modelingom.