Najveći frajer iz turskih serija postaje otac

I dok su turski mediji uporno pisali kako je vječiti zavodnik pao u depresiju iz njegovog doma dolaze najlepše moguće vijesti!

Bali Beg dobija nasljednika ili nasljednicu!

Nakon što se turski glumac Burak Ozdživit povukao iz javnosti i navodno pao u depresiju, napokon su uslijedile dobre vijesti. Njegova kolegica i supruga Fahrije Evdžen (32) u martu 2019. roditiće njihovo prvo dijete.

Par svoj privatni život otpočetka pokušava da zadrži što više u tajnosti pa se ni za vest o trudnoći nisu oglasili. Njihovi prijatelji su potvrdili da je Fahrije u prvom tromjesečju trudnoće i da je, kako kažu, presrećna što će uslijediti veselje nakon veoma teškog životnog razdoblja.

Fahrije zbog drugog stanja mora da promijeni neke životne navike poput ishrane. Otkako je saznala da je trudna hrani se samo organskim namirnicama, a često ima mučnine pa je zabranila svima u njenoj blizini da koriste parfeme.

Glasine o trudnoći počele su da kruže prošlog mjeseca jer je glumica odbila sve glumačke projekte, a pritom ni ona ni njen suprug nisu se pojavljivali nigde u javnosti. Kada su ih sredinom septembra novinari “zaskočili” u jednom šoping centru, najprije su ih pitali o trudnoći. Tada par nije ništa potvrdio, a Fahrije je rekla da ih novinari “stalno požuruju”.

Burak se proslavio ulogom Bali-bega u “Sulejmanu Veličanstvenom”, a sa Fahrije se vjenčao 2017. godine nakon tri godine veze.

Related posts