Nadaju se da će se glumac vratiti ulozi: Craig ostaje prvi izbor za Bonda

Glasine su uključivale Idrisa Elbu, Toma Hiddlestona, Michaela Fassbendera, Jamieja Bella i Aidana Turnera. Znam da se nadaju da će se vratiti, rekao je McDougall.

Otkad je slavni glumac Daniel Craig rekao da ne namjerava ponovo igrati najpoznatijeg agenta na svijetu, te da će “prije presjeći vene nego opet glumiti Jamesa Bonda”, ljubitelji čuvenog serijala o britanskom špijunu nestrpljivi su da saznaju i ne prestaju da nagađaju ko bi mogao da bude naredni agent 007.

Glasine su uključivale Idrisa Elbu, Toma Hiddlestona, Michaela Fassbendera, Jamieja Bella i Aidana Turnera, a nakon nekoliko mjeseci konačno su se oglasili i sami producenti. Gostujući u emisiji “Radio 4's Today”, izvršni producent Callum McDougall otkrio je da Craig “apsolutno ostaje prvi izbor” njegovih kolega Barbare Broccoli i Michaela G. Wilsona.

– Znam da se nadaju kako će se vratiti, rekao je McDougall, a na pitanje ko će zaista biti naredni Bond, odgovorio je da bi volio znati.

Podsjetimo, nedavno je objavljeno da je Craigu ponuđeno 150 miliona dolara da se pojavi u naredna dva filma, a spekulira se da je 2015. godine za ulogu u “Spectru” dobio 65 miliona. Glumac je, inače, u bogatoj karijeri glumio u četiri filma o agentu 007.

(Faktor.ba)

Related posts