Monstrum koji je ubio suprugu i bebu: Više me neće voljeti

Arpad Sabo, koji je u nedelju uvečer u Veterniku ubio svoju suprugu Slavicu i četvoromjesečnu kćerku, izjavio je u policiji da je to uradio jer je sumnjao da ga supruga vara i da djevojčica nije njegova i da mu uopšte nije žao zbog tog gnusnog čina.

– Otkad je rodila, sumnjam da je moja. Ona je, doduše, uvijek tvrdila da me je nikad nije prevarila, ali je u mojoj glavi bilo ludilo. Znao sam da samo mene voli, ali sada me više neće voljeti. Nije mi žao što sam je ubio. A ni dijete, neka je sa njim, ionako su stalno vijale zajedno – rekao je hladnokrvo osumnjičeni u policiji, prenosi dobro obaviješteni izvor za beogradske medije.

Sabo je na saslušanju u policiji izjavio da ga je najviše izirititalo to što se Slavica nije opirala i plakala dok ju je on tukao. Zato je sa udaraca rukama i nogama prešao na nož.

– Uzeo sam nož i sjeckao je, kako bih vidio njene suze. Ubadao sam je do besvijesti, sve dok joj i grkljan nisam prerezao. Kada sam vidio šta sam uradio, odlučio sam da to isto uradim i bebi, koja je spavala u krevecu – rekao je monstrum.

Related posts