Miss Bum Bum ostala paralizirana nakon pokušaja samoubistva

Bivša takmičarka u slavnom brazilskom natjecanju Miss Bum Bum Debora Dantas ostala je paralizirana od struka naniže nakon pokušaja samoubistva. Nakon što je pomiješala lijekove i alkohol, 20-godišnjakinja je skočila s četvrtog sprata svoje zgrade. Iako je pad preživjela, nakon njega više ne osjeća svoje noge, piše Daily Mail.

Debora je objavila video iz svog kreveta u bolnici u Brasiliji, u kojem je istaknula da vjeruje da će se oporaviti.

“Riječ ‘nemoguće’ za mene i Boga je samo nečije mišljenje. Hvala vam što se molite za mene i jako sam sretna zbog svega što ste dosad učinili za mene”, rekla je.

“Snimam ovaj video kako bih zahvalila svojim voljenima za svu pomoć koju su mi pružili, svima koji su me došli posjetiti i koji su spremni biti uz mene”, dodala je.

Debora je na takmičenju predstavljala državu Paraibu, a u medijima se našla u novembru nakon što je procurila snimka na kojoj je druga žena zadovoljava tokom showa u seks-klubu u Brasiliji.

Bila je u vezi s poznatim brazilskim pjevačem Misterom Catrom, no tvrdi da je prekinula s njim jer joj je rekao da ima 20 djece te da želi 21. s njom.

Njena prijateljica za lokalne je novine rekla da se prije skoka sa zgrade napila.

“Uvijek je puno pila i uzimala lijekove. Bila je depresivna i imala emocionalnih problema. Govorila je da joj je život isprazan i da nema smisla”, ispričala je prijateljica.

Related posts