Melina Džinović: Djeca su i fizički i mentalno na Harija

Brak dizajnerke Meline i pjevača Harisa Džinovića, važi za jedan od najskladnijih na estradi.

Kako sami kažu, žive jedan “normalan” život, bez skandala i intriga, a trude se i da svoje dvoje djece kćerku Đinu (13) i sina Kana (12) sačuvaju od nepotrebnog publiciteta.

To što su poznati i zbog toga pod budnim okom javnosti, Melina ne smatra da je nužno loše, naprotiv, može porodici da pomogne da nikad iz vida ne izgube prave vrijednosti. O tome da li joj je važno šta drugi misle o njoj i Harisu, dizajnerka je otkrila u razgovoru za Gloriju.

“Uvijek mi je to bilo bitno, živimo u društvu i stalo mi je do toga šta drugi misle o meni. To smatram važnom stavkom vaspitanja. Istovremeno, to nam stavlja i neka ograničenja, tipa da povedemo računa kako se ponašamo prema okruženju”, priznaje Melina.

“Djeca su i fizički i mentalno na Harija, imaju svoje karaktere i mi puštamo da se razvijaju nezavisno od nas”.

Ko je od vas dvoje popustljiviji i postoje li one tipične “neprincipijelne koalicije”: otac i kćerka, majka i sin?

“Nas dvoje nastupamo kao ujedinjeni front prema djeci. Nikada jedno drugom ne oponiramo pred njima. Važno nam je da budu skromna i normalna djeca, i to po onim starim, pravim vrijednostima”.

Je li vam žao što niste rodili još djece?

“Mislim da je svakoj majci žao što nije rodila još djece, ali neka su nam ovo dvoje živi i zdravi, i da ih izvedemo na pravi put, bićemo najsrećniji”, iskrena je dizajnerka za Gloriju.

Related posts