Međunarodni savjetodavni dani u Bihaću

U utorak, 11. aprila 2017. održat će se međunarodni savjetodavni dani nositelja penzijskog osiguranja iz BiH i Republike Hrvatske, a koji za cilj imaju pomoći korisnicima i osiguranicima iz BiH koji su ostvarili ili žele ostvariti prava iz oblasti penzijskog osiguranja u Hrvatskoj. Susreti će se održati u prostorijama Federalnog zavoda MIO/PIO, na adresi Safvet Bega Bašagića br. 10, Bihać.

Pozivamo sve zainteresirane koji su radili u Hrvatskoj ili koriste penziju iz Hrvatske da se, ukoliko imaju spornih pitanja vezanih za svoja prava iz oblasti penzijsko-invalidskog osiguranja, prijave na broj telefona 037 319 005 ili 037 319 004 ili putem

e-maila: fzpiobihac.alan@gmail.com . Prijavu učestvovanja na Međunarodnim savjetodavnim danima možete obaviti svakim radnim danom u periodu od 08:00 do 16:00 sati, zaključno sa 07.04.2017. godine.

Molimo Vas da prilikom dolaska, uz prethodno zakazivanje termina, ponesete lične dokumente te svu dokumentaciju vezanu za prava iz penzijskog i invalidskog osiguranja kojom raspolažete.

Related posts