Manekenka Mina Islamagić priprema svoju prvu modnu kolekciju

Ključanka Mina je u velikim pripremama za svoju prvu kolekciju koju nastoji pripremiti za 2017. godinu. Kako i sami znamo Mina se bavi modelingom i tu je veoma zadovoljna svojim zivotom, matična agencija joj je Jade iz Londona i gradi uspješnu karijeru , ali da joj je i ovo nedostajalo da bude jos zadovoljnija otkrila nam je. Naredne 2017. godine će izaći prva kolekcija pod imenom „New memories „ gdje će mankenka predstaviti choker ogrlice i torbe .

Pa smo je pitali da nam otkrije par detalja :

„Samim tim da danas jako jako puno žene privlaci stil iz davnih godina , pa se odlučila za varijantu koja će da uklopi i prošlost i sadašnjost kako bi dobili jednu odličnu kombinaciju, i naravno kako bi i ova kolekcija dobila jedna lijepa sjećanja nakon mnogo godina.

Svakako da se nada da će za svakog se naći po nešto i naravno da će ljudi biti jako zadovoljni kao i ja.
Mina je prošle sedmice stigla iz Milana gdje je imala priliku steći nova iskustva i nova poznanstva.
Svoje prve kolekcije ce da prezentuje na razne revije koje će se održati u 2017. godini i van BiH i samim tim steći dojmove njenih cjenjenih kreatora i kupaca.

Kako je došla na ideju sa novim kreacijama i kakvi su joj sljedeći planovi ?

„ Na ideju sam došla spontano , samim tim da sam u svijetu mode i svašta mi pada na um , u raznim iskustvima gledaš šta bi bilo najbolje za tebe a šta ne , ja sam kroz svoju volju i želju za kreacijama i modom krenula lagano tim putem . Mislim da ću biti jako jako ponosna na sebe i ljude koji su podržavali moj rad tek kad izbacim svoju prvu kolekciju početkom 2017. godine i da moj trud svakako se isplatio.
Sama radim kreacije , ručne radove itd… Tako da imam jako jako puno obaveza, ali ipak stignem sve što isplaniram . što se tiče modelinga i modne piste za sad sam u Bosni do početka 2017. godine dok izbacim prvu kolekciju , a kasnije imam jako puno ponuda tako da ne bih nista prerano da komentarišem .
Mi joj želimo puno sreće i naravno čekamo njenu prvu kolekciju početkom 2017. godine.

Related posts