MAJSTOR SVOG ZANATA: Zbog ovog trika voditeljica završila sa ekserom u ruci

Nevjerovatan snimak dolazi nam iz Poljske gdje smo mogli da vidimo jednog iluzionistu u svom nastupu. Kao što i pretpostavljate ovo nije moglo proći bez problema.

Naime, nezgoda se dogodila u jutarnjoj emisiji ‘Pytanie na śniadanie’ na poljskoj televiziji gdje je gostovao iluzionist Marcin Połoniewicz. Premda se radi o iluzionistu s iskustvom, Marcin se ovaj put nije prikazao u najboljem svjetlu, piše Unilad.

Uz malu pomoć voditeljice Marzene Rogalske Marcin je izvodio trik koji uključuje papirnate vrećice i golemi ekser. Naravno, ideja je bila da voditeljica svom snagom udari jednu praznu vrećicu, no nije bila te sreće.

Marcin ju je čak primio za ruku i zajedno s njom udario vrećicu, no očito je pobrkao lončiće i ekser se zabio tačno voditeljici u dlan. Jadna Marzena je urliknula od bolova, a potom se i srušila na pod ponavljajući da jako boli.

Kako su kasnije producenti emisije napisali na Facebooku, Marzena je odmah prebačena u bolnicu gdje joj je pružena prva pomoć i injekcija protiv tetanusa.

I sama je kasnije na Facebooku objavila: ‘Hvala na podršci. Živa sam. Sve će biti u redu.’

Iluzionist se nije oglasio iako iz televizije naglašavaju da je taj trik izvodio već puno puta, i to uspješno.

avaz.ba

Related posts