Legendarni trofej UEFA Champions League stiže u Bihać!

Turneja trofeja UEFA Champions League, koju predstavlja UniCredit, boravit će u Bosni i Hercegovini od 06. do 15. oktobra, gdje će posjetiti Sarajevo, Tuzlu, Derventu i Bihać.

UniCredit će u narednih sedam sedmica/tjedana povesti trofej UEFA Champions League na osmu po redu turneju kroz Europu. U periodu od 13. septembra do 30. oktobra, trofej će posjetiti 16 gradova u 5 zemalja, počevši sa Rumunijom, nakon koje će posjetiti Srbiju, Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku i Mađarsku.

Legendarni trofej boravit će u Bosni i Hercegovini od 06. do 15. oktobra, gdje će biti izložen u Sarajevu, Tuzli, Derventi i Bihaću.

Fudbalski fanovi će tokom turneje imati priliku da se fotografiraju sa trofejem i osobno upoznaju slavne nogometaše/fudbalere.

Turneja trofeja UEFA Champions League koju vam donosi UniCredit u Bihaću

Petak, 14. oktobar

Adna Commerc Shopping Mall, Nositelja hrvatskog trolista, 77000 Bihac

Dobrodošli ste od 10:00h do 19:00h

Subota, 15. oktobar

Gradski trg, 77000 Bihać

Dobrodošli ste od 12:00h do 20:00h

Nakon toga, crveni kamion Turneje trofeja će se zaustaviti u još 15 gradova i otvoriti svoja vrata javnosti, koja će imati priliku pogledati besplatnu izložbu. U središtu izložbe će biti legendarni trofej najprestižnijeg klupskog nogometnog/fudbalskog takmičenja.

Kamion, koji je specijalno napravljen za Turneju trofeja UEFA Champions League, pretvorit će se u izložbeni prostor veličine 200 kvadratnih metara. Trofej će biti izložen na otvorenom balkonu, gdje će biti odlično vidljiv slučajnim prolaznicima, a istovremeno će pružiti izvrsne mogućnosti za fotografisanje.

Fudbalski fanovi moći će se fotografirati sa trofejem, igrati interaktivne igrice i vidjeti uzbudljivu izložbu suvenira sa potpisom nekih od najvećih legendi koji su igrali u UEFA Champions League.

 

Related posts