Koliko magije ima u dobrim štiklama

Za dobar par cipela u kojima se sjajno osjećaju, žene su spremne odvojiti više novca od realnih mogućnosti ili izdržati cijelu večer u modelu koji baš i nije udoban.

Bajke, žene i cipele nekako idu zajedno. Priča o onim staklenim koje, ako ih uspijemo obuti, otvaraju vrata nekog boljeg i ljepšeg svijeta, obilježila je djetinjstvo većine djevojčica. Za dobar par cipela u kojima se osjećaju sjajno, žene su spremne odvojiti više novca od realnih mogućnosti ili izdržati cijelu večer u modelu koji baš i nije udoban.

Holandska kraljica Máxima za zvaničnu posjetu Indoneziji izabrala je fenomenalan par cipela, naravno kraljevski crvene boje. Atraktivne i moderne sa nezaobilaznim šnirom. Kraljica zna izabrati!

Bianca Balti, italijanska manekenka, ostavila nas je bez daha u smjeloj modnoj kombinaciji u kojoj se pojavila na otvaranju Venecijanskog filmskog festivala. Uz ovakav mantil vješto je uklopila seksi sandale.

Jennifer Lopez na koncert bivšeg muža stigla je u superizazovnom izdanju. Uz malenu toaletu bež boje, obula je atraktivne sandale u zlatnoj boji.

Heidi Klum izabrala je smjelu haljinu sa ultramodernim rajsfešlusima u jarkoj boji, a cjelokupan izgled naglasila je atraktivnim cipelama u boji haljine.

One su dokaz da cipele potpuno mijenjaju izgled žene, pa kad sljedeći put posegnete za baletankama, uz izgovor da vam je tako jednostavnije, sjetite se kako štiklice doprinose da se osjećate bolje i smjelije. To prestaje biti stvar izgleda i postaje identifikacija dobrog osjećaja svake žene.

Related posts