Koje pripadnice horoskopskih znakova su najveće “sponzoruše”

U današnje vrijeme se pojam “sponzoruša” veoma udomaćio. Djevojaka i žena kojima je jedini cilj da bez muke uživaju u novcu ima skoro na svakom koraku.

Neke su pritajene sponzoruše, dok ima i onih kje otvoreno priznaju da će svoje “kandže” da zariju u nečiji novčanik.

Ipak, Zodijak kaže da postoje 3 horoskopska znaka koji su najskloniji ovim “izletima”-

Djevica

Naziv ovog znaka Zodijaka bi mogao da zavara. Štaviše, osobe rođene u tom znaku kao da imaju ugrađen skener za sponzore. Praktično su osobe, čvrsto na zemlji, i jasno što tu žele sigurnost. Neće se libiti da do nje dođu. Prići će momku koji to može da im priušti, sa dovoljno pametnom pričom i naizgled nenametljivom zavodničkom strategijom. Međutim, ako se novčanik izabranika u međuvremenu istanji, ne treba očekivati da dama ne iskoristi novu priliku, odnosno “žrtvu”.

Vaga

Dugo procjenjuje, s obzirom da joj nedostaje odlučnosti, a svakako da u adute partnera ubraja i to koliko može da joj pruži. Izgleda joj da je u toj “raspodjeli” dobila manje od drugih djevojaka, pa je to vodi u nezadovoljstvo na ivici depresije i sumnje u izbor koji je napravila. Ako treba, umješno će odigrati ulogu žrtve, kako bi voljeni shvatio da je neophodno da je odobrovolji nekim skupim poklonom. Prosto je to dio njenog komformizma u vezi, koji će koristiti ako se za to ukaže prilika, ne znači da ljubav na kraju neće pobijediti…

Vodolija

Krasi je nezavisnost, uz to je duhovita, pametna, avanturista. Nepredvidljiva je i žudi za uzbuđenjima. Uvijek će težiti da ima nešto svoje, jer strahuje da će izgubiti identitet u vezi. Ne voli da se veže, ona je slobodna kao ptica. Ukoliko joj date sve što joj je potrebno, Vodolija će biti potpuno vjerna, tako da ne bi trebalo da brinete kad je negdje sama. No, zar u ljubavi i tako ulaganja nikad nije previše? I to u svakom smislu!

Related posts