Ko su najljepše kriminalke na svijetu na Interpolovim potjernicama : Bišćanka među najatraktivnijima

Bivša „Playboyeva“ zečica i misica BiH Slobodanka Boba Tošić, koja se od prije nekoliko dana nalazi na Interpolovoj crvenoj listi bjegunaca, jedna je od najatraktivnijih svjetskih kriminalki, ali, sudeći prema listi potjernica Interpola, Europola i drugih agencija, u veoma jakoj konkurenciji. Na potjernicama je sve više ljepotica, i to s debelim dosjeima kojih se ne bi postidjeli ni mafijaški šefovi.

Sudeći prema fotografijama na internetu, uz našu Tošić, najizazovnija žena s Interpolove liste bila je Endži Vu Ha (Angie), DJ iz Las Vegasa. Možda bi klubovi još uživali u veselim ritmovima DJ-ice da nije pokušala svoju sedmogodišnju djevojčicu, bez znanja i dozvole drugog roditelja nakon što je izgubila starateljstvo nad njom, odvesti u Kinu. Završila je iza rešetaka po nalogu Interpola, a bivši muž, koju ju je prijavio, da apsurd bude veći, uopće nije želio djevojčicu pri rođenju.

57d2f3d5-2e84-44ca-84b3-6f350a0a0a66-kriminalke-previeworg

Još jedna atraktivna Bosanka je na Interpolovoj listi, Šejla Kajtezović, austrijska državljanka porijeklom iz Bihaća, koja je neovlašteno proizvodila i prometovala opojnim drogama. Marina Sesilija Ketunen (Cecilia Kettunen) ove godine neće u rodnu Finsku na odmor. Razlog: pronevjera veće količine novca. Finska je traži, a Marina bi mogla na odmor van Evrope kako bi umakla Europolu. Ova plavuša nalazi se među 50 najtraženijih kriminalaca po listi Europola.

Azerbejdžanka Mamdova Sorat, jedno od najljepših lica s Interpolove potjernice, tereti se za trgovinu ljudima, poticanje na prostituciju i učešće u njoj. Krivotvorenje administrativnih dokumenata, trgovina ljudima, ubistvo i nanošenje teških povreda doveli su Efi Irodotu na Europolove žute potjernice. Tridesetogodišnjakinja porijeklom s Kipra traži se od 2007. godine.

57d2f3d3-71bc-46b1-97e1-6f320a0a0a66-irodotu-previeworg

Tracy Shannon Nessl ne biste željeli sresti u mračnoj ulici. Poznata je po sivim očima i plavoj kosi, ali na Interpolovoj potjernici poznatija je po ubistvu. Bautista Ramona Belen parira plavokosim ljepoticama na listama širom svijeta, ali i na Interpolovoj. Tražena je zbog ubistva.

Prema navodima svjetskih medija, najseksi kriminalka svijeta je Stefani Bodoan (Stephanie Beaudoin). Ima samo 21 godinu, prema nekim informacijama, i ona se nalazila na Interpolovoj listi. Njen dosje težak je 114 prekršaja za pljačku i posjedovanje oružja, a umiješana je u čak 42 provale. Stefani je medicinska sestra.

avaz.ba

Related posts