Kitty Spencer sve više liči na Dianu

Princezu Dianu voljeli su milioni ljudi i teško je mjeriti se s ljepoticom blage naravi, ali izgleda kao da njena bratična Kitty Spencer hrabro korača tetkinim stopama.

Lady Kitty Spencer sestrična je jedne od najpoznatijih žena na svijetu. Iako je bila mala djevojčica kada je princeza Diana preminula 1997. godine, Kitty se s ljubavlju sjeća svoje omiljene tetke.

Plavokosa ljepotica kćerka je Dianinog mlađeg brata Charlesa Spencera. Ona danas ima 25 godina i priznaje da rijetko priča o svom privatnom životu, ali da tetka Diana ima posebno mjesto u njenom srcu.

– Bila sam tako mlada kada je Diana još bila živa. Imam samo nekoliko sjećanja, ali su veoma posebna i sretna, smatram da sam počastvovana što ih imam – rekla je u jednom intervjuu.

Kitty je svjesna da će uvijek postojati određeni interes javnosti i medija kada je o njenom životu riječ, ali se trudi da to gleda na pozitivan način. Ona koristi pažnju koju dobija da priča o stvarima koje su joj bitne.

Lijepa nasljednica princeze Diane dospjela je u žižu javnosti prošle godine kada se pojavila u jednom britanskom magazinu i poslije postavljanja fotografija u bikiniju na Instagram.

Sada Kitty ide stopama svoje slavne tetke i stavlja fokus na dobrotvorni rad. Nedavno se preselila iz Južnoafričke Republike, gdje je odrasla, u London i proglašena je ambasadoricom dobrotvorne organizacije koja radi s beskućnicima u Engleskoj. Princeza Di bi svakako bila ponosna!

(Faktor.ba)

Related posts