Kapisoda i Pajčin: Ubio je pjevačicu pa sebe, a sada su se njihove porodice pomirile

Prošlo je sedam godina otkako je tijela srpske pjevačice Ksenije Pajčin i njenog dečka, crnogorskog manekena Filipa Kapisode s prostrijelnim ranama glave pronašla njena majka.

Filip je prvo upucao Kseniju, pa zatim i sebe, a sada su se njihove porodice pomirile, pišu srbijanski mediji. Naime, njen ujak Nikola i njegov otac Mirko sastali su se u jednom restoranu u Podgorici, a njihov susret bio je vrlo emotivan.

Porodice su željele taj susret. Nikola je nedavno boravio u Crnoj Gori zbog promocije spota “Pjesma za Kseniju”, koju je otpjevao Danijel Alibabić. Mirko je znao da je on tu i odmah je stupio u kontakt s njim. Dogovorili su se da se sastanu na ručku. Na početku su obazrivo birali riječi, ali su se kasnije obojica opustili – rekao je svjedok ovog emotivnog susreta.

– Imali su dovoljno vremena da razgovaraju o svemu, niko ih nije uznemiravao. Došli su do zaključka da ne treba tražiti krivca za tragediju, već da život moraju nastaviti s bolom. Nakon tog susreta obojici je laknulo i vjerujem da su i dalje u kontaktu – dodao je.

Akteri događaj nisu željeli komentirati.

Related posts