Još osam dana do Kreativne republike

Treće zasjedanje Bihaćke Kreativne Republike i ovaj put okuplja vodeće regionalne stručnjake iz komunikacijske i kreativne industrije, te uspješne ljude iz svijeta businessa. Ove godine svojim ”kreativnim delegatima”, kako organizatori konferencije nazivaju njene učesnike, kroz Udruženje za promociju i razvoj kreativne industrije Ventilator iz Bihaća ”udahnjuje ideje” koje će im biti od suštinskog značaja za uspjeh njihovih brandova i djelatnosti kojima se bave.

Ona, Bihačka Kreativna Republika, svojim kreativnim delegatima, kroz panele i predavanja, nudi nova kreativna rješenja za stvarne poslovne probleme, razmijenjuje poslovna iskustva i podučava novim trendovima iz svijeta oglašavanja i marketinga, pruža nove poglede na posao, a uz unaprijeđenje znanja nudi i zagarantovanu i odličnu zabavu.

Pored stručnog i edukacijskog aspekta Bihaćka Kreativna Republika ima za cilj mapirati Grad Bihać na karti dešavanja i događaja vezanih za kreativnu industriju, te na taj način doprinijeti razvoju i unaprijeđenju turističke ponude Grada Bihaća, NP Una, Unsko – sanskog kantona, kao i Bosne i Hercegovine uopće. Bez obzira da li ste uspješan privrednik, poduzetnik u usponu, obrtnik ili ste mladi u poslu i pokrenuli ste svoj start up, Bihaćku Kreativnu Republiku ćete napustiti ”punih pluća”, sa mnoštvom inspiracije i ideja.

Related posts