Incident u Cazinu – mjesto Miostrah: Pokazivanje intimnih dijelova tijela i pokušaj napada sjekirom

Kako se navodi u redovnom izvještaju događanja u općini Cazin, dana 14.08.2016 u 17:20 u mjestu Miostrah zabilježeno je drsko i naročito drsko ponašanje te javno izlaganje intimnih dijelova tijela između 2 lica. Više o incidentu saMiostraha potražili smo kod portparola MUP-a USK, a u čijem se izvještaju navodi.

– Dana 14.08.2016 godine u 17,20 sati u Policijsku stanicu obratio se N. J. rođen 1970. godine u Cazinu, gdje je i nastanjen i prijavi R. J rođenu 1945. godine u Cazinu, i njenu kćerku H. J. rođenu 1987. godine u Cazinu da ga na razne načine uznemiravaju i vrijeđaju. Na lice mjesta upućena patrola policije koji su pronašli navedena lica, obavili razgovor, te konstatovali da je došlo do narušavanja javnog reda i mira drskim ponašanjem i vrijeđanjem zbog neriješenih imovinsko pravnih odnosa.

Prijavitelj je u jednom momentu skinuo hlače i pokazivao intimne dijelove tijela u pravcu istih, a nakon toga je H. J. pokušala sjekirom napasti prijavitelja. Navedena sjekira je privremeno izuzeta, a zbog narušavanja JRiM „Drskim ponašanjem, naročito drskim ponašanjem,izlaganjem intimnog djela tijela pogledu drugih i prijetnjom da će napasti na život i tijelo drugog lica“, protiv svih lica slijedi prekršajna prijava.”

cazin.net

Related posts