Grado labs, bežične slušalice najmodernije tehnologije

Od 1953.godine, legendarni proizvođač audio tehnike iz Bruklina, Grado Labs, impresionira svijet svojim vrhunskim, dinamičkim slušalicama, premijum pojačalima i brojnim drugim audio aksesoarima…

Kako bi obilježili 65.godišnjicu kompanije ove godine, Grado Labs su odlučili da lansiraju prve wireless slušalice ikada, GW100. Ako mislite da su oni malo zakaznili sa ovim izumom, vjerovatno ste u pravu. Ipak, morate znati da su oni namjerno čekali ovoliko, sa željom da wireless performanse dostignu određeni nivo, kako bi svojim klijentima ponudili savršeni proizvod.

Opisane kao prve otvorene Bluetooth slušalice, GW100 imaju tradicionalni Grado dizajn, sa predivnim crno-srebrnim izgledom koji evocira bezvremensku privlačnost.

GW100 slušalice imaju iste drajvere kao i modeli koji su žični, što znači da ćete sa njima takođe imati priliku da uživate u moćnom zvuku koji obožavamo.

Naravno, drajveri su rekonfigurisani i podešeni za GW100 model, ali ove slušalice dolaze sa sasvim novim kućištem i internim dijelovima, kako bi se curenje zvuka smanjilo za do šezdeset procenata.

Sa pristojnom distancom rada, koja je veća od 9 metara, ove vrhunske slušalice imaju Bluetooth 4.2 konekciju sa aptX, a takođe posjeduju i impresivni život baterije od 15 sati.

One su veoma lagane i udobne zahvaljujući svojoj elegantnoj i postavljenoj traci za nošenje na glavi.

Ako pogledate malo bliže same slušalice vidjećete novi brending ove kompanije i nekoliko detalja koji slave njihovu godišnjicu.

Sa ceihnom od 249 dolara, GW100 slušalice su prvi korak u novoj budućnosti Grado Labs. Vjerujemo da ćemo od njih vidjeti više bežičnih modela u bliskoj budućnosti.

Related posts