DRAMA U CHICAGU U pucnjavi u bolnici četvero mrtvih, napadač je otvorio vatru na parkiralištu pa nastavio u bolničkom predvorju

Naoružani muškarac ubio je u bolnici u Chicagu policajca i još dvije osobe prije nego što je i on stradao u pucnjavi.

Muškarac je prvo zapucao na parkiralištu ispred bolnice a zatim je nastavio s pucnjavom u bolničkom predvorju, rekli su svjedoci lokalnim televizijskim postajama.

Policijski službenik Samuel Jimenez stradao je u razmijeni vatre s ubojicom nakon što je ušao u bolnicu, objavio je policijski glasnogovornik na Twitteru.

Napadač je također mrtav, objavili su vatrogasci, ali nije jasno je li se sam ubio ili ga je ubila policija.

BBC javlja da je napadač ubio dvije žene, djelatnice bolnice, jednog policajca, a na kraju je i on sam stradao. Dvije ubijene žene bile su liječnica i farmaceutkinja. I napadač je poginuo u pucnjavi s policijom, no još se ne zna je li ga ubila policija ili je sam sebi oduzeo život.

Dužnosnici su objavili da je napadač namjeravao ubiti ženu s kojom je navodno bio u vezi, no još nije poznato zašto. Policija je priopćila tek da je sve počelo na parkiralištu, svađom ljudi koji se međusobno poznaju.

Drugi policajac, kojeg je napadač također upucao, preživio je zahvaljujući tome što se metak zaustavio na njegovom pištolju

 

Related posts