Dobro podnosi razvod od Johnnyja Deppa: Amber Heard sve češće u stanu direktora Tesla Motorsa

Prvo se pisalo kako je utjehu potražila kod bivše djevojke Tasye Van Ree, ali ona sve više vremena provodi sa Elonom Muskom (45), generalnim direktorom Tesla Motorsa

Čini se da glumica Amber Heard (30) dobro podnosi razvod od Johnnyja Deppa (53), sudeći prema napisima američkih tabloida.

Prvo se pisalo kako je utjehu potražila kod bivše djevojke Tasye Van Ree. Prije desetak dana djevojke su u restoran u Los Angelesu došle odvojeno kako bi zavarale fotografe, ali gosti, koji su ih vidjeli zajedno, tvrde da je između njih mnogo više od prijateljstva.

Pisalo se kako njih dvije navodno pokušavaju obnoviti staru romansu. Sudeći prema najnovijim informacijama, Tasya bi mogla pasti u zaborav jer Amber sve više vremena provodi sa Elonom Muskom (45), generalnim direktorom Tesla Motorsa.

Njegovo bogatstvo teži 12 milijardi američkih dolara, a kako tvrde izvori, Amber ga često posjećuje u njegovom uredu u Los Angelesu. Također, navode da su je često viđali kako ulazi u njegov stan.

Bogataš iza sebe ima dva propala braka. Sa Justine Musk (43) bio je u braku osam godina i imaju petero djece. Talulah Riley (30) oženio je 2010. godine, ali trenutno su razdvojeni.

Amber Heard je papire za razvod od Deppa predala nakon samo 15 mjeseci braka. Kao razlog je navela “nepomirljive razlike”, a kasnije je tvrdila da ju je glumac tukao.

Musk je od nje stariji 15 godina, doduše manje nego Depp, ali izgleda da Heard voli starije partnere.

(Faktor.ba)

Related posts