Demant iz firme ‘Taylor Business Solutions’: Gđa Arnautović nije prevarena, već je dobila otkaz! Evo zašto…

Gđa Nives Arnautović je imala zaključen ugovor o radu sa društvom koji joj je otkazan 2.3.2017. godine radi teške povrede radne obaveze, nakon što je njen partner prijetio radnicima društva i oštetio ulazna vrata na poslovnici u Bihaću i nakon što je radnica otkrila poslovne tajne i iznijela niz neistina o poslovanju društva, tvrdi se u demantu
Povodom tvrdnji bivše uposlenice firme “Taylor Business Solutions” u Bihaću Nine Arnautović da je prevarena nakon nepuna tri mjeseca angažmana u ovoj kompaniji, na adresu DEPO Portala upućen je demant u kome se navodi da su iznesene tvrdnje neistinite te da je riječ o kleveti.
“Tvrdnje bivše radnice društva Taylor Business Solutions iznesene u navedenom članku su u cijelosti netačne, te predstavljaju klevetničke izjave jer su neistinite i nanose štete ugledu društva Taylor Business Solutions.
Gđa Nives Arnautović je imala zaključen ugovor o radu sa društvom koji joj je otkazan 2.3.2017. godine radi teške povrede radne obaveze, nakon što je njen partner prijetio radnicima društva i oštetio ulazna vrata na poslovnici u Bihaću i nakon što je radnica otkrila poslovne tajne i iznijela niz neistina o poslovanju društva.
Uprkos navedenom, gđi Arnautović su u potpunosti isplaćene sva naknade koje su joj pripale po osnovu rada u društvu”, navodi se u demantu koji potpisuje punomoćnik društva Taylor Business Solutions, advokat Mirna Milanović-Lalić.

Related posts