Cazin je izabrao, Almin dr. Handanagić novi načelnik

Krenuli smo sa jasno zacrtanim ciljevima, iskreno i odlučni u namjeri da vodimo općinu Cazin ka zasluženom mjestu. Pokazatelj snage i uspjeha SDA je narod, narod koji je jasno i nedvosmisleno večeras rekao, Almin dr. Handanagić i SDA, sve drugo je poniženje.

U Kulturnom centru Cazin, OO SDA Cazin je pred impozantnim brojem gostiju nastavila predizbornu kampanju.

Članovi i simpatizeri SDA, članovi drugih političkih stranaka, svi odlučni i spremni da u Cazinu na vlast dođe čovjek koji ima viziju, koji zna, može i hoće da promjeni kretanje općine ka svjetlu. Dosta je mraka.

Vrijeme je da Almin dr. Handanagić sa kvalitetnim ljudima i konkretnim potezima u političku prošlost pošalje aktuelnu vlast. Dosta je više ljudi koji deceniju vode politiku u općini Cazin sa tri rečenice i okreću nas ka sigurnom ambisu.

Želimo da radimo i živimo od svog rada u svojoj općini, želimo mogućnosti i prilike, ne želimo isprazne dugogodišnje priče i obećanja, nećemo šarene laži, hoćemo realnost i objektivan i iskren pristup razvitku, obrazovanju, zapošljavanju. Želimo vlast koja će jednako tretirati sve građane, nećemo politikanstvo i podobnost, hoćemo stručnost i kvalitet, hoćemo predan rad i zalaganje, nećemo da nas predstavljaju kriminalci, želimo časne ljude.

Nećemo prošlost, nećemo jer naša djeca zaslužuju sigurnu budućnost u svom gradu. Želimo budućnost, a prvo slovo budućnosti kvalitetnog razvoja općine Cazin je Almin dr. Handanagić.Cazinjani kad biraju onda izabiru najbolje, biramo Almina dr. Handanagića i SDA. Izbori u Cazinu su završeni, Almin Handanagić je novi načelnik općine Cazin.

cazin.net

Related posts