Candyman svake noći spava s bar četiri cure, a objašnjenje njegove žene zašto je to OK je suludo

DUHANSKI tajkun Travers Candyman Beynon otkrio je da svake noći spava s barem četiri žene, a njegovoj ženi to ni najmanje ne smeta. Milijunaš s australske Zlatne obale živi u raskošnom domu s Taeshom Beynon, koju je oženio 2011. godine, djevojkom Nishom i svoje četvero djece. Nazivaju ga “Danom Bilzerianom” Australije, a i sam pridonosi takvom nadimku, ispovijestima poput ove da mu je u krevetu često “čopor žena”.

“Kad imate jednu curu, to je jedna stvar. No kad ih ima više, toliko toga mi se roji po glavi. Svake noći u prosjeku u krevetu imam četiri cure. Često se ne naspavam. Mislim da svakog tjedna smislim novi položaj. Vrijeme u spavaćoj sobi nije vrijeme posvećeno meni, nego curama. Biti dobar u krevetu znači da ne mislite samo na sebe”, rekao je za magazin Ocean Road.

Beynon i Taesha shvatili su da je to ljubav kad joj je on tijekom prvog sastanka prokomentirao guzu, a ona je za isti magazin rekla da joj ne smeta dijeliti muža s nizom žena.

“Oduvijek su tu druge žene, nekad žive s nama nekoliko tjedana i odu. Pogledajte društvene mreže, vidjet ćete da se cure bacaju na njega. Meni to ne smeta, ja sam mu žena. On ima puno cura, no samo jednu ženu”, kaže ona.
Koliko je poznato, ostatak obitelji baš i ne žele imati posla s njima. Njeni baka i djed Yvonne and Graham Appleby njihov način života nazvali su “jednim oblikom kulta”, a preko medija su molili da im Beynon i Taesha dozvole vidjeti praunuke.

“Samo ih želim zagrliti po prvi put. On ju je uništio, potpuno ju je uništio”, rekla je baka.

No Taesha je podržala svog muža.

“Candyman i njegova najveća podrška. Hejteri mogu samo željeti da ih žene podržavaju 100 posto, kao što to čini moja žena”, napisao je Candyman na Instagramu.

Related posts