Brazilka prijateljima poslala fotke s Usainom Boltom u krevetu: “Nisam znala tko je on”

DVADESETOGODIŠNJA studentica Jady Duarte iz Rija objavila je fotografije s Usainom Boltom, navodno snimljene posljednjeg vikenda Olimpijskih igara. Fotke je poslala prijateljima putem WhatsAppa, a na njima je grli sportaš koji ne nosi majicu.

Nedavno je otkriveno da je Bolt u dugogodišnjoj vezi, no to ga nije spriječilo da Jady poljubi u obraz tijekom snimanja zajedničkog selfieja u krevetu. Fotografije su objavili brazilski portali, koji su došli do njih nakon što ih je Jady poslala nekolicini prijatelja, a one se proširile po društvenim mrežama.

Osim što je snimljen s drugom djevojkom, Bolt je uhvaćen i u ludom noćnom provodu u klubu “All In” u predgrađu Rija Barra de Tijuca.

Bolt, koji je u nedjelju proslavio 30. rođendan, na svojim trećim i vjerojatno posljednjim Olimpijskim igrama osvojio je tri zlatne medalje i zacementirao svoj status najboljeg sprintera u povijesti.

Bolt je dvije godine u vezi s djevojkom s Jamajke koju naziva svojom Prvom damom, no 20-godišnja Jady ispričala je drugačiju priču. Fotke su nastale u nedjelju oko sedam sati ujutro, otkrila je lokalnim novinama Extra.

Dodala je da nije znala da je s poznatim sportašem, a njihovo druženje opisala je normalnim.

Ona nije jedina koja se svidjela slavnom sportašu, već je uhvaćen kako twerka s drugom djevojkom tijekom izlaska. Do ranih jutarnjih sati je slavio što je osvojio tri zlatne medalje.

Njegova sestra Christine Bolt-Hylton u međuvremenu je otkrila da je Bolt u vezi s 26-godišnjom Kasi Bennett, za koju će se uskoro zaručiti. Ona je pak na Twitteru napisala da bi više voljela da javnost nije doznala za nju.

index.hr

Related posts