Brat ubijenog policajca Šehovića poručio ubicama: Pored organa reda, čuvajte se i mene!

Alen Šehović, brat jednog od ubijenih policajaca poručio je ubicama da ga se čuvaju, posebno jer je bez obilježja i nije lako uočljiv.

Automafija koja je usmrtila policajce iz Kantona Sarajevo Davora Vuinovića i Adisa Šehovića još nije pronađena. Neutješni brat Adisa Šehovića obratio se ubicama javno, putem Facebooka.

“Za automafiju: Ja sam brat svirepo ubijenog policajca, od momenta kada ste ispucali rafal i nažalost usmrtili moju dušu, morat ćete u budućnosti, pored organa reda, da se čuvate i ovog momka sa slike. Ja nemam nikakvih obilježja i nisam lako primijetan”, napisao je Šehović na društvenoj mreži pa nastavio:

“Molim dragog Boga da se počinioci privedu licu pravde i da vidim njihova lica, a ostalo je moja briga u budućnosti. Ova objava ide javno jer među mojim prijateljima nema takvih. Kukavice doviđenja, nadam se…”, za kraj je poručio brat ubijenog policajca, Alen Šehović.

Policijske snage iz Bosne i Hercegovine zajednički provode aktivnosti kako bi se što prije pronašle ubice policajaca, Adisa Šehovića i Davora Vuinovića.

avaz.ba

Related posts