Bogata Ukrajinka avionom iz Londona putuje na frizuru u Moskvu

Julia Stakhiva Ukrajinka je koja je javnosti postala poznata prije nekoliko mjeseci kad je izjavila da je bolje novac trošiti na proizvode za ljepotu nego za hranu. Njeni roditelji su milijarderi koji finansiraju njezin raskošan stil života do te mjere da je Julia posjeduje garderobu u vrijednosti 1,5 miliona funti, a prvu dizajnersku torbu dobila je već s devet godina. S vremenom je postala zvijezda Instagrama, a sada je tokom gostovanja u ITV-jevoj emisiji This Morning izjavila da sve dok nije došla na fakultet koji pohađa u Londonu nije shvatala da si drugi ne mogu priuštiti dizajnerske torbe i cipele.

– Još dok sam bila mlađa ljudi su me gledali zbog lijepe odjeću koju sam nosila, no tek kad sam krenula na studij shvatila sam da nemaju svi ono što imam ja, pa sam se osjećala posebno – rekla je Julia.

Javnost ju je pobliže upoznala nakon što je počela koristiti Instagram gdje ima skoro 43.000 obožavatelja.

– Nisam se trebala puno truditi da bi me ostali korisnici ove društvene mreže primijetili – rekla je Julia, no to joj je, osim brojnih obožavatelja koji poštuju njezin modni stil, donijelo i one koji joj bez problema kažu da je mrze zato što je bogata.

Ali, kako je ona to objasnila, nije njen izbor bio imati novaca.

– Život i za mene ponekad zna biti težak jer moji roditelji očekuju da budem savršena. Pametna, lijepa, elegantna, obrazovana – zaključila je Julija između ostalog.

S obzirom na novac kojim raspolaže, sasvim joj je normalno da iz Londona gdje trenutno živi na frizuru putuje u Moskvu.

– Navikla sam na svoju frizerku u Moskvi i zadovoljna sam njenim radom. Zbilja me tetoši. Kad dolazim zbog mene zatvore cijeli salon, posluže me hranom i omiljenim šampanjcem. Pozovem i svoje najbliže prijateljice pa se zabavljamo – ispričala je Julia i dodala da je njoj normalno tako daleko putovati na šišanje.

– Teško je to objasniti, ali ja putujem otkad sam bila malena, pa meni to vjerovatno zbog toga ne predstavlja problem. Kada imate novac, imate slobodu i granice ne postoje – zaključila je 23-godišnja Julia koja će jednog dana naslijediti svo bogatstvo svojih roditelja.

A zasad uživa u svom bogatstvu koji ima bez minute rada, a sav novac troši kako bi izgledala što bolje. Tako godišnje potroši više od 30.000 funti na povećanje usana, injekcije kako bi joj lice izgledalo punije, polutrajni make up, izbjeljivanje zuba, ekstenzije trepavica, injekcije koje joj kožu čine sjajnijom te na njegu kose. No to je samo dio svih tretmana koje Julia pohodi.

Related posts