Bivša cura brazilske legende: Rođena sam kao muško, nije mu to smetalo

Sa 255.000 fanova na Instagramu i ugovorima za brojne poznate modne brandove, 26-godišnja Thalita Zampirolli jedna je od najuspješnijih brazilskih modela na koju su “pale” i brojne poznate face.

Trenutno je u vezi s atraktivnim top modelom Rodrigom Westermannom, no svijet je za nju prvi put čuo 2013. godine kada je bila u vezi sa legendarnim brazilskim nogometašem Romarijem. U vezi su bili godinu dana, a legendarni nogometaš saznao je i da je Thalita rođena kao muškarac.

“Mislila sam da će mu smetati, ali na kraju dana sve se svelo na to da sam sada žena i izgledam tako. Bili smo skupa godinu dana i bilo je dobro dok je trajalo”, rekla je Thalita, kojoj je zbog Romarijeve tužbe nakon istupa u javnost neko vrijeme bilo zabranjeno u medijima davati izjave o njihovoj vezi.

Zbog skandala ostala je privremeno i bez nekoliko unosnih modnih ugovora, što ju je dovelo na rub depresije. No, nakon toga počele su pljuštati nove poslovne ponude.

“Otkazali su mi saradnju tvrdeći da sam im namjerno sakrila svoj spol. Priznajem, to me dotuklo. Ali, nikada se nisam dobro osjećala u muškom tijelu i uvijek sam znala da sam iznutra žena”, kaže danas prelijepa manekenka, koja je spol promijenila kada joj je bilo 18 godina.

Uz to je povećala i grudi, a liniju može zahvaliti “strogom prehrambenom režimu i napornom vježbanju”.

“Ja sam žena. Imam ženski spolni organ i osobnu iskaznicu na kojoj piše da sam žena. Dakle, žena sam”, naglasila je brazilska zvijezda, koja uz modne kampanje pažnju fanova redovno plijeni i izazovnim fotografijama na društvenim mrežama.

Related posts