Bernieva kćerka za Petrin rođendan spiskala više od 600.000 eura

Tamara Ecclestone (32) za mlađu sestru Petru organizirala je party za njen 28. rođendan. Na zabavu su zvanice morali doći odjeveni u gotičkom stilu jer je takvu zabavu zamislila Tamara Ecclestone (32).

Kćeri nekadašnjeg šefa Formule 1 Bernieja Ecclestonea (86) Petrin rođendan slavile su uz nastup Grammyjem nagrađene pjevačice Brandy (38). Tamara i njen suprug, bivši berzovni mešetar Jay Rutland (37), te Petrin suprug, bogati nasljednik James Stunt (34) slavljenicu su htjeli iznenaditi. Svi detalji zabave bili su u tonu porodice Adams, a crne mrežaste torte bile su servirane gostima u luksuznom londonskom hotelu Dorchester.

Pjevačicu Brandy su dovezli privatnim avionom, a smjestili su je u kraljevski apartman. Samo za njen polusatni koncert Tamara je iskeširala gotovo 250.000 eura.

Tata Bernie težak je preko 20 milijardi kuna, a često ističe da ga neizmjerno živcira rasipništvo njegovih kćeri. Ni on kao ni supruga Slavica (58) nisu bili na zabavi. Slavljenica Petra na zabavu je povela kćer Laviniju (3), dok su osmomjesečni blizanci Andrew i James ostali kod kuće. Svoju kćer Sophiju (2) dovela je i Tamara. Porodično druženje koštalo je Tamaru više od 600.000 eura.

/fokus.ba

Related posts