Amerikanac Thom Miller, nekad mafijaš, danas svećenik: Sa sedam žena ima trinaestero djece

Miller (61) je u braku sa Belindom (44) i Rebom (20). Reba, koju je oženio prošle godine, rodila je prije dva mjeseca njihovo prvo dijete.

Svećenik Thom Miller (61) u braku je sa Belindom (44) i Rebom (20). Reba, koju je oženio prošle godine, rodila je prije dva mjeseca njihovo prvo dijete, malenu Catherine Angelicu. Obje “žene sestre” planiraju je odgajati zajedno. Reba će biti majka, a Belinda mamica.

Thom ima trinaestero djece sa sedam različitih žena. On je bivši mafijaš koji sada vodi crkvu u Mansfieldu u američkoj saveznoj državi Ohio i često posjećuje zatvorenike.

– Mi smo svi roditelji male Catherine i svi ćemo učestvovati u njenom odgoju. Bolje je da ima dvije mame nego samo jednu – kaže Thom.

Dodao je da je Catherine upotpunila njihovu porodicu. Tvrdi da su Belinda i Reba zadovoljne i sretne u njihovoj vezi.

– Imamo pravo na dijete i sve troje ćemo je voljeti i biti njena porodica – kaže Miller.

Par je Rebu upoznao dok je volontirala u kuhinji u njihovoj crkvi. Thom je poznaje još iz djetinjstva, a kada je bila tinejdžerica, počeo ju je, govori, cijeniti kao ženu.

Belinda ima sedmero djece, a sada svoja iskustva prenosi Rebi.

– Sretna sam što imam sestru Belindu koja mi može pomoći. Kada sam umorna, Belinda se brine za Catherine – kaže Reba.

Jamie (18), Belindina kćerka, živi s porodicom i kaže kako je oduševljena što ima dvije majke i oca. Nada se da će i ona jednog dana biti “žena sestra”, a sviđa joj se što će s drugom ženom moći dijeliti kućanske poslove, piše Daily Mail.

Related posts